Гаранция за неприкосновеност на информацията, съдържаща лични данни

Държавната агенция за закрила на детето се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени формуляри или електронна кореспонденция.

Защитата на личните данни на посетителя/потребителя на този уеб сайт се уреждат от настоящите Правила и условия за ползване, разпоредбите на Закона за защита на личните данни и задължителните указания на Комисията за защита на личните данни.

Когато използвате уебсайта на Държавната агенция за закрила на детето ние събираме определена информация или данни за Вас

  • Ваши въпроси, запитвания, сигнали за насили, включващи Вашия имейл адрес, за да можем да Ви отговорим когато искате това;
  • Вашия IP адрес, както и подробности за това, коя версия и кой уеб браузър използвате;
  • Информация за това как разглеждате сайта, като използваме „бисквитки“ и Google Analytics, за да ни помогне да подобрим уебсайта.

ДАЗД Ви напомня да бъдете внимателни при използването на Вашите лични данни в интернет. Не предоставяйте персонална информация в сайтове, в чиято автентичност не сте уверени.